Nuottaan etsivän nuorisotyön kautta tai omasta toiveesta

Keskeisimpiä lähettäviä tahoja ovat etsivä nuorisotyö, työpajat, oppilaitokset (esimerkiksi jopo-luokat ja ammttistartit)  sekä eri viranomaiset (esimerkiksi sosiaalitoimi ja työ- ja elinkeinohallinto).  Valmennukseen voivat yhdessä nuorten kanssa osallistua myös lähettävän tahon työntekijät.

Jos lähipiirissäsi on nuori, jonka uskoisit hyötyvän arjenhallintataitojen kehittämisestä, keskustele hänen kanssaan valmennuksesta. Mikäli nuori itse on kiinnostunut, ottakaa yhdessä yhteyttä lähimmän nuorisokeskuksen Nuotta-koordinaattoriin.

 

Oletko nuori ja tunnet, ettet saa elämästäsi otetta?

Nuotta-valmennukseen hakeutuminen voi olla elämäsi merkittävin päätös.  Nuotassa rakennetaan uutta suuntaa elämälle ja tuetaan kohti koulutusta, ammattia ja työelämää. Valmennukset tarjoavat erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja ja myönteisiä kokemuksia itsestä ja elämästä.

Nuotta auttaa sinua saamaan arjen haltuun!

NUOTTA-NUOREN OMA TARINA - Minun tarinavihkonen

Tarinavihkoni - Nuotta-nuoren oma tarina kertoo nuoren tekemisestä, olemisesta ja joksikin tulemista nuoren omalla äänellä. Vihkoseen voi tutustua jo ennen valmennusta ja tarinaan voi palata myös valmennuksen jälkeen. Toivomme, että vihkonen auttaa nuorta jäsentämään omia ajatuksia ja tuntemuksia Nuotta-valmennuksessa. 

Nuotta tarinavihko (pdf, 3,9Mt) 

Nuotta tarinavihko mustavalkoinen  (pdf, 639 kt)

 

(www.snk.fi)