SYKSYLLÄ TILAA LEIRIKOULUILLE

Julkaistu:

Syksyinen Lappi kutsuu leirikouluun. Revontulia ja syksyisiä maisemia, Vasatokan palvelut ja räätälöity ohjelma toiveiden mukaan tekevät leirikoulusta ikimuistoisen.

OHJELMA JA MAJOITUS

Vasatokan leirikoulupäivään sisältyy yleensä kaksi aktiviteettia tai esimerkiksi päivän mittainen retki Norjaan jossa on mahdollisuus uida Jäämeressä.

Leirikouluvuorokauden hinnat alkaen lapsille 60,50€/vrk ja aikuiset 68,50€/vrk sisältäen täysihoidon ja kaksi aktiviteettia. 

Ohjelma suunnitellaan aina yhdessä ryhmän kanssa vastaamaan toiveita ja mukana on opetuksellisia elementtejä. Ohjelmamme perustuvat ympäröivään luontoon ja Lappilaiseen elämään.

MATKUSTAMINEN INARIIN

Vasatokka on saavutettavissa bussilla tai yhdistämällä juna ja bussi. Autamme järjestelyissä ja teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa joten kuljetukset saadaan sujumaan. Lähin rautatieasema on Rovaniemi, josta matka bussilla Inariin kestää noin neljä tuntia, matkalla maisema vaihtuu etelä-lapin metsäisistä maisemista Saariselän tunturien kautta Inarijärven karuun kauneuteen.

Lähin lentokenttä on Ivalo, jonne on matkaa noin 50km.

ARVOKASTA NUORISOTYÖTÄ

Järjestämme leirikoulut 30-vuoden kokemuksella.

Leirikouluista vastaavat meillä nuoriso-ohjaajat, joilla on kokemusta kaikenlaisten ja kaikenikäisten nuorisoryhmien ohjaamisesta.

Nuorisokeskus on turvallinen paikka leirikouluille.

SEIKKAILU OMISSA KÄSISSÄ!