NUORISO JA LEIRIKOULUT

Vasatokassa järjestät mukavasti leirikoulut leirit, nuorison tapaamiset, työpajat, kansainväliset leirit. Toimintaamme tulee Opetus ja Kulttuuriministeriö.

Vasatokassa järjestetään erityistä NUOTTA valmennusta etsivän nuorisotyön ja työpajojen asiakkaille. Nuottavalmennus on ilmainen, osallistujat maksavat vain matkakustannukset. Nuotta valmennuksesta lisää täällä: https://vasatokka.fi/nuotta-valmennus/

Nuorisoryhmien ja leirikoulujen hinnat ovat arvonlisäverottomia, joten nuorisoryhmän varatessa meiltä suoraan majoituksen ja ruokailut on hintakin edullisempi.

LEIRIKOULUPAKETTI (majoitus ja ruokailut)

Oppilas 46,00€/vrk Opettaja/huoltaja 54€/vrk Joka 16. veloituksetta sekä ryhmän mukana kuljettaja syö ja majoittuu meillä veloituksetta. Leirikouluhinnat voimassa perusopetuksen ryhmille sekä rippikouluille Leirikoulusivuillemme pääset tästä: https://vasatokka.fi/leirikoulut/

NUORISORYHMÄT (toisen asteen oppilaitokset, yliopistot ym vastaavat)Huonemajoitus 20€/hlö/vrk Aamiainen 7,20€/hlö Lounas 9,50€/hlö Päivällinen 11,80€ Ryhmähinta edellyttää huoneiden täyttämistä vuode vuoteelta. Joka 16. ilmainen. Ryhmän mukana kuljettaja syö ja majoittuu ilmaiseksi.

KANSAINVÄLINEN NUORISOTYÖ https://vasatokka.fi/european-solidary-corps-kv-nuorisotyo/