Kansainvälinen nuorisotyö

Vasatokka tarjoaa kansainvälistymisen mahdollisuuksia nuorille ja nuorten kanssa toimiville työntekijöille. Haluamme tukea kansainvälisellä toiminnalla nuorten itsenäistymistä, kulttuurien välistä oppista, edistää suvaitsevaisuutta ja kielitaidon kehittymistä sekä luoda yhdenvertaisia mahdollisuuksia.

Toimimme koordinoivana, lähettävänä ja vastaanottavana organisaationa.
Toteutamme kansainvälisiä nuorisohankkeita, joiden kautta meille tulee kansainvälisiä nuoria maailmalta eri mittaisille jaksoille. Myös suomalaisilla nuorilla on mahdollisuus osallistua kansainväliseen toimintaan Vasatokassa paikallisesti, esimerkiksi nuorisovaihtojen muodossa. Kauttamme suomalaisnuorilla on myös mahdollisuus lähteä maailmalle lyhyt- tai pitkäkestoisille jaksoille. Koordinoijana haemme rahoitusta kansainvälisten kumppaneiden kanssa suunnitelluille hankkeille.

Meiltä saa apua, tukea ja neuvontaa, jotta jokaiselle löytyy sopiva keino kansainvälisten kokemusten hankkimiseen. Autamme mielellämme myös esimerkiksi nuorisoryhmiä toteuttamaan oman ideansa, tuemme hankkeen hakemisessa, kumppaniryhmien löytämisessä sekä käytännön järjestelyissä.

Jos kansainvälisyys kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä:

Kansainvälisen nuorisotyön ohjaaja
Johanna Kilponen
johanna.kilponen@inari.fi
+358 401875541

Erasmus+ Youth in Action

Toimintaan voivat osallistua 13-30 -vuotiaat nuoret, nuorisotyöntekijät sekä nuorisoalan organisaatioiden henkilöstö ja jäsenet.

Euroopan solidaarisuusjoukot ESC

Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeet ovat kansainvälistymisen mahdollisuuksia EU-maiden 18-30 vuotiaille yksittäisille nuorille sekä nuorten ryhmille.