Esteettömät palvelut

Vasatokka tarjoaa tällä hetkellä joitain esteettömiä palveluita. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja lisäämään esteettömiä palveluitamme.

Kuuloesteettömyys:

Vastaanotossa, kokoustila Lapintuvassa ja ruokasalissamme on asennettu induktiosilmukka. Induktiosilmukka vahvistaa ääntä ja auttaa kuulokojetta käyttäviä kuulemaan paremmin. Silmukasta on hyötyä myös kokouksissa kun osa osallistujista on paikan päällä ja osa etänä, osallistujien äänet saadaan paremmin kuulumaan etäosallistujille.

Silmukan asennuksesta vastasi Qlu oy. www.glu.fi

Majoitustilat:

Isoissa lomamökeissämme on luiska helpottamassa sisäänkäyntiä sekä pesuhuoneessa esteetön wc ja suihkutuoli. Sama varustelu on myös yhdessä soluhuoneistossamme.

Vastaanotto, ruokasali ja kokoustila:

Vastaanottotilamme ja ruokasali ovat avustettuna esteettömiä ja niissä pääsee liikkumaan avustajan kanssa pyörätuolilla tai kävelytukea käyttäen. Vastaanotossa on myös esteetön wc.

Tilat ovat myös kuuloesteettömiä.

Rantasauna:

Rantasaunallamme on luiska helpottamassa sisäänkäyntiä sekä esteetön wc.

Liikuntasali:

Liikuntasaliin kulku on esteetön ja tiloista löytyy esteetön wc.

Kettulammen laavut:

500m Vasatokasta, pienen lammen rannalla on kaksi laavua joille kulku tapahtuu puusta rakennettua ramppia pitkin. Rampin alkupäähän pääsee sulan maan aikaan autolla. Paikalla on myös eteetön ulko-wc.

Kettulammen esteetön laavu