Ryhmä nuoria järven rannalla Inarin Vasatokassa.

Unohtumaton leirikoulu Lapissa

Vasatokan leirikoulut tarjoavat laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja leirikouluja upeassa ja turvallisessa ympäristössä. Vasatokka on kiusaamis-  ja syrjintävapaa paikka.

Ohjelma rakennetaan yhdessä leirikouluohjaajamme kanssa ja se suunnitellaan mukavaksi kokonaisuudeksi jonka punaisena lankana on luonto ja siihen perustuvat aktiviteetit. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat perusarvojamme.

Leirikoulu voi olla yhden päivän tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu, josta koko porukka nauttii. Leirikouluun voi tulla ympäri vuoden.

Laske leirikoulun hinta

Leirikoulu Lapin ainutlaatuisen luonnon keskellä

Vasatokan ohjelmat painottuvat ympäröivän luonnon ainutlaatuisuuteen ja alueella vahvana elävään saamelaiskulttuuriin. Leirikoulujen huolellinen suunnittelu ja toteutus tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja lasten omatoimista oppimista.

Valmiit leirikoulupaketit ohjelmasta majoitukseen

Leirikoulun hinta OPPILAAT 46,00 €/vrk, AIKUISET JA HUOLTAJAT 54€/vrk.

Pakettiin kuuluu ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) ja majoitus soluhuoneistoissa. Mukaan voi ottaa omat lakanat tai vuokrata liinavaatesetin meiltä. Ohjelmat erillisen hinnaston mukaan. Leirikouluhinnat ovat voimassa perusopetuksen ryhmille. Rippikoulut ja muut nuorisoryhmät nuorisohinnastomme mukaan.

Olemme koonneet esimerkkiohjelmia auttamaan unohtumattoman leirikoulun suunnittelussa. Ohjelmapakettien rinnalle tai niiden sijasta voit valita myös itse haluamasi leirikouluohjelman allaolevista vaihtoehdoista. Suunnittelemme leirikoulut ryhmän toiveiden mukaan sopiviksi kaikille. Lähde mukaan seikkailuun!

Leirikouluohjelmat

Ohjelmapakettien rinnalle tai niiden sijasta voit valita myös itse haluamasi leirikouluohjelman. Leirikouluhinnat ovat voimassa perusopetuksen ryhmille.

Majoitukset ja puitteet

Leirikoulun ruokailut päärakennuksen viihtyisässä ruokasalissa ja majoitus soluhuoneistoissa, joista upeat näkymät järvelle ja tuntureille. Ohjelmasta riippuen ruokailu voi olla myös maastossa tai rantakodassa. Rantasaunan löylyissä voi miettiä päivän tapahtumia ja rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi.

 • Lisätietoja nuoriso­työn­tekijöiltämme:

  Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa kysymyksissänne.

 • Anssi Paajanen
  Leirikoulut, ryhmien ohjaus, aktiviteetit

  anssi.paajanen@inari.fi

  Leirikoulut, ryhmien ohjaus, aktiviteetit

  Anssi Paajanen

 • Sari Kotikangas
  Nuorisotyö, Nuotta koordinaattori

  sari.kotikangas@inari.fi

  Nuorisotyö, Nuotta koordinaattori

  Sari Kotikangas

Leirikoululaisilta kuultua:

 • “Tosi hyvä ja mukava, tunsin itseni tervetulleeksi“

  – Leirikoululainen 12v
 • “Reissusta tuli kotiin erittäin tyytyväinen lapsi!“

  – 6-luokkalaisen huoltaja
 • “Kiitos ikimuistoisista kokemuksista“

  – opettaja, 9lk