JUHLAT

Vasatokka sopii monenlaisten juhlien järjestämiseen. Idea sinulta, toteutus meiltä.

Häät, syntymäpäivät, vuosijuhlat, lastenjuhlat, sukukokoukset, vihkiäiset, pikkujoulut ja kaikki muut.

Ruokasali järvimaisemalla

100- paikkainen ruokasalimme taipuu monenlaisten juhlien viettopaikaksi. Ikkunasta avautuu kaunis järvimaisema ja Muotkatunturien erämaa. Isot pariovet järvelle päin laajentavat juhlapaikkaa ulos rantaan saakka. Salin voi koristella mieleisellään teemalla ennen juhlapäivää.

Juhlatilana sali on käytössä heti aamusta aina klo 23.00 saakka. Salivuokraan 400€ / vrk sisältyy juhlapäivän lisäksi edellisen päivän valmisteluaika.

Pienemmät juhlat ja kokoontumiset tuntiveloituksella, hinta 70€ / 4h, lisätunnit 20€/h.

Liikuntasali

Liikuntasaliin voi suunnitella mm. lasten juhlat tai häävastaanoton jatkot. Tilan voi jakaa kahteen osaan tiiviimmän tunnelman aikaansaamiseksi. Liikuntasalin parvelle järjestyvät tarjoilut ja sieltä on pääsy näköalapaikalle. Liikuntasalin toimiessa juhlatilana hinta on 180€/päivä ja siihen sisältyy edellisen päivän valmisteluaika. Juhlapaikkana sali on käytössä yömyöhään, aina seuraavaan päivään klo 12.00 saakka. Äänentoistolaitteet saatavilla, hinta 150€/päivä. Liikuntasalin lattia ei kestä korkokenkiä tai tummapohjaisia jalkineita, joten lattia on tarvittaessa suojattava varaajan toimesta ennen juhlia.

Ruokailut

Vasatokan keittiöstä saa tilattua kaikenlaisiin tilaisuuksiin tarjottavat. Menun suunnittelet yhdessä Rôtisseurs-palkitun keittiömestarimme kanssa ja pääset vaikuttamaan siihen omien mieltymysten mukaan. Emme vuokraa keittiötä ulkopuolisille toimijoille.

Majoitus

Juhlien jälkeen on mukava painua yöpuulle Vasatokan viihtyisiin mökkeihin tai soluhuoneistoihin. 120 vuodepaikkaamme riittävät isommankin juhlaväen majoitustarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: vasatokka@inari.fi