VASATOKAN SYKSY, monenlaisia kokemuksia ja tapahtumia

Julkaistu:

Kesä pitää vielä pintaansa Ylä-Lapissakin, mutta syksyn tulon voi jo aistia. Luonto alkaa valmistautua muutokseen, koululaiset ovat palanneet opintielle. Leirikoulut ovat meneillään ja talo on täynnä naurua, iloa ja kokemusten tuomaa innostusta. Vasatokka tiimi paiskii pitkiä päiviä ja toteuttaa vieraiden toiveita, huolehtii heidän hyvinvoinnistaan ja johdattaa leirikoululaiset uusiin seikkailuihin. Kurkataanpa mitä on tulossa.

NUKU YÖ ULKONA 28.8

Elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.8 liitymme ulkona nukkujien onnelliseen joukkoon ja olemme osana Suomen Ladun lanseeraamaa kampanjaa. Tapahtuma on kaikille avoin, olit sitten kokenut kairankulkija tai ensikertalainen.

Tapahtumapaikkana toimii Vasatokan läheisyydessä oleva idyllinen Kettulampi laavuineen. Viereen pääsee autolla ja laavut ovat esteettömiä. Mukaan tarvitset oman majoitteen ja yöpymisvarusteet. Telttaanhan voi tuoda vaikka peiton ja tyynyn jos makuupussissa nukkuminen ei innosta. Riippukeinussa nukkuminen on maastossa yöpymisen luksusta, lempeästi keinutelen untenmaille. Uskaliaimmat nukkuvat taivasalla tai laavun suojassa.

Ohjelmassa leppoisaa yhdessäoloa, tulistelua, nuotioeväitä. Lapset pääsevät avaamaan uusitun Ketunlenkki-toimintaradan ja iltasatu kuunnellaan tulen loisteessa. Aamulla herätellään kroppa uuteen päivään aamujumppatuokiolla jonka jälkeen nautitaan aamiainen tulilla. Vasatokan henkilökuntaa on paikalla koko ajan.

Perimme pienen ohjelma- ja eväsmaksun 5€/3€

Tule mukaan kokeilemaan ulkona nukkumista. Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä vasatokka@inari.fi, 0400 670561

KIRPPISTAPAHTUMA 4.9

Syyskuu aloitetaan viime syksyn tapaan kirppistelemällä. Myyntipaikka 5€. Paikalla soppabuffa ja kahvio. Pöytävaraukset 1.9 mennessä: vasatokka@inari.fi, 0400 670561

Kirppistapahtuman jälkeen ehtii hyvin vielä syyskuussa osallistua ohjatulle melontaretkelle tai jousiammuntaan. Melontaretki tiistaisin klo 17-19 ja jousiammunta torstaisin klo 17-18 Klikkaa itsesi mukaan tästä:

Onnekkaimmille voi vielä syyskuussa löytyä mökkimajoitusta, kannattaa olla nopea ja varata ruskaretki jo nyt viimeistään. Varaukset hoituvat helpoiten sähköpostilla osoitteesta vasatokka@inari.fi, löydät meidät myös tuttuun tapaan bookingsta.

RENTOUTUEN KOHTI KAAMOSTA

Lokakuu on koulujen syyslomakuukausi. Lapin alueen syyslomaviikolla suunnittelemme jotain kivaa nuorille ja lapsille, kerrotaan siitä myöhemmin kunhan ohjaajamme ehtivät hetken istahtaa ja miettiä mitäs keksittäisi.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna 23-24.10 olemme varannee kaikki ihanat mökkimme aikuisille. Tule viettämään hyvinvointiviikonloppua kanssamme. Ohjelma alkaa lauantaina 23.10 lounaalla ja päättyy sunnuntaina 24.10 lounaalle. Tähän väliin saamme mahtumaan pilatestunteja, saunomista, hyvää ruokaa, metsämielikävelyä ja ehkä ensimmäisenä maailmassa esittelemme matalan kynnyksen metsäbaletin johon ohaajaksi saamme ihanan ja upean Auri Aholan. Ollaan kaikki pikkasen innoissame jo tästä viikonlopusta, tule sinäkin mukaan. Lisätietoja ja tarkennuksia ohjelmaan syksyn aikana. Viikonlopun hinta tulee olemaan n.225€ täysihoidolla ja siältäen ohjelman. Merkkaappa viikonloppu jo kalenteriin, mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta.

Nyt kuuluu jo innokkaat lasten äänet ja kirjoittajan täytyy rientää respan tädiksi ja herätellä respakoira työpöydän alta vastaanottamaan innokkaat rapsuttajat.

Ihanaa syksyn odotusta, just sinulle. Muista seurata Vasatokan somekanavia Instagramissa ja Facebookissa niin kuulet ensimmäisenä mitä täällä tapahtuu.

Riutulassa, päiväkahvin aikaan,19.8.2020