Koe aito Lappi Vasatokassa

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka sijaitsee vain 10 kilometrin etäisyydellä Inarin kirkonkylästä, Riutulan kylässä. Olemme auki ympäri vuoden. Tarjoamme ryhmille mukavaa majoitusta ja maukasta ruokaa, Lapin ainutlaatuiset erämaat, tunturit ja rikkaan paikalliskulttuurin. 

Saamelaiskulttuurin ytimessä

Toimintaympäristöämme leimaavat arktinen luonto ja kolme saamelaiskulttuuria: inarinsaamen, pohjoissaamen ja kolttakulttuuri. Huikea järvimaisema Muddusjärven rannalla, Muotkatunturin erämaa-alueen ja Inarin retkeilyalueen läheisyydessä, asettaa nuorisokeskuksellemme upeat puitteet ympärivuotiseen toimintaan. Myös iso Inarijärvi ja kalaisa Juutuajoki tarjoavat toimintamahdollisuuksia. Nuorten ryhmät, leirikoulut, perheet ja yksittäiset matkailijat löytävät Vasatokasta oivan pohjoisen tukikohdan. Tulehan sinäkin ja ihastu!

Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, kansanvälisiä leirejä, ryhmäytyspäiviä, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia. Vasatokan oma sisäliikuntasali mahdollistaa pelit, juhlat, tapahtumat ja kiipeilyt niin paikkakuntalaisille kuin matkailijoille.